Facebook Prizma Travel  Instagram Prizma Travel 

Zimovanje 2021/2021 Aranžmani

Zimovanje 2021/2021 - Dok živa u termometru lagano pada, vreme skijanja i drugih zimskih čarolija sve nam je bliže. Skijanje ne samo da poboljšava raspoloženje, već pozitivno utiče na ukupno mentalno i fizičko zdravlje, bez obzira na učestalost i trajanje aktivnosti.
Boravak na planini u zimskom periodu, pored skijanja i sankanja, podrazumeva i mnoge druge aktivnosti kao što su duge šetnje planinskim stazama, klizanje, hokej ili fudbal na snegu, plivanje u toplim mineralnim vodama zatvorenih bazena ili u toplim saunama. Odlazak na zimovanje je prilika da se družite sa porodicom ili prijateljima, steknete nova poznanstva, zaboravite stres i probleme na poslu i uživate u zimskoj idili.
Na Vama je da izaberete destinaciju, a na nama da učinimo sve kako bi Vaš odmor ispunio Vaša očekivanja. Za sezonu 2021/2021. godine, nudimo Vam predivne aranžmane za zimovanje u Srbiji, Bugarskoj, Italiji, Francuskoj, Austriji, Sloveniji i Bosni Hercegovini.

 

 

 

Putovanje Letovanje Last Minute First Minute Leto Popusti Ponuda Povoljno Autobusom Akcija Aranžmani Jeftino Odmor Cene Vikend Metropole Obilasci Fakultativni Izleti Najbolja Mesta Najlepše Destinacije 2024