Facebook Prizma Travel  Instagram Prizma Travel 

Nikiti Letovanje 2021 Aranžmani

Letovanje Grčka Nikiti 2021 - Nikiti se nalazi na vrhu Sitonije, na oko 100km od Soluna i dobro je povezano sa svim mestima na poluostrvu. Nikiti ima dugačku peščanu plažu, duž koje se nalazi veliki broj kafića i restorana. Nikiti ima veliki izbor apartmanskog smeštaja po povoljnim cenama i sigurno je pravi izbor letovališta za odmor. First minute ponude za Nikiti kao i last minute ponude nude Vam mogućnost rezervacije aranžmana po najpovoljnijim cenama. Gradić Nikiti je jedini na poluostrvu koji ima veliki supermarket Lidl, zbog toga je dosta popularan među srpskim turistima. Nikiti je jedno od najstarijih na poluostrvu Halkidiki, koje datira od pre 700 godina. Autentične kamene grčke kuće i crkva Svetog Nikole iz 1867 godine oduševiće sve turiste koji odluče da prošetaju kroz stari deo grada.
Južno od Nikitija se nalazi mnoštvo malih, prelepih peščanih plaža kao što su Kastri, Kalogria, Elia i brojne druge, pa ako želite da uživate u ovom mondenskom letovalištu a volite i aktivan odmor, i želite da istražite celu ovu regiju, Nikiti je odličan izbor.

 

 

 

Putovanje Letovanje Last Minute First Minute Leto Popusti Ponuda Povoljno Autobusom Akcija Aranžmani Jeftino Odmor Cene Vikend Metropole Obilasci Fakultativni Izleti Najbolja Mesta Najlepše Destinacije 2024