Facebook Prizma Travel  Instagram Prizma Travel 

Vurvuru Letovanje 2021 Aranžmani

Vurvuru Grčka Letovanje 2021 - Vurvuru se nalazi na istočnoj obali Sitonije, a udaljen je 120 km od Soluna. Od Nikitija je 10 km, dok je od poznatih mesta Sarti i Neos Marmaras podjednako udaljen (30km).
Vurvuru nije pravo mesto za one koji vole da idu u tipična grčka primorska sela jer nema šetališta i nema gužve po kojoj su poznata većina grčkih mesta. Vurvuru je praktično dobro razvijen vikend-grad, pogodan za najelitniju društvenu klasu ovog grčkog regiona, a odlikuje ga veliki broj luksuznih privatnih kuća.
Plaža u gradu nije jedna od najpoznatijih na Sitoniji (uska je i tamo ima puno trave), ali peščana je, ima plićaka i zaista može poslužiti svrsi. Jedna od prednosti ovog grada je što se u blizini nalazi plaža Karidi koja se zasigurno ubraja među najlepše plaže Sitonije. Poznata je po tirkiznoj i bistroj vodi.
U gradu postoji nekoliko pijaca za zalihe, nekoliko picerija i restorana.
U blizini Vurvuru nalaze se neke od najlepših plaža na Sitoniji, ali takođe divna mesta i sve to čini odličnu bazu za razgledanje ostatka Sitonije.

 

 

Putovanje Letovanje Last Minute First Minute Leto Popusti Ponuda Povoljno Autobusom Akcija Aranžmani Jeftino Odmor Cene Vikend Metropole Obilasci Fakultativni Izleti Najbolja Mesta Najlepše Destinacije 2024